I och med att det offentliga (Regioner och Landsting) blir allt bättre på att erbjuda psykologisk behandling och psykoterapi har efterfrågan på privat behandling minskat under senare år. Detta tycker vi i grunden är bra och att föredra i de flesta fall.

Av olika skäl kan fortfarande privat behandling vara bäst för dig och då har Sund Psykologi ett starkt erbjudande. Hos oss träffar du alltid en legitimerad psykolog med gedigen kompetens i KBT och närbesläktade metoder som MCT och ACT. Bakom psykologen finns ett team med en bred erfarenhet om så krävs. Vi hittar lösningar på dina problem till ett konkurrenskraftigt pris. 

För företag och deras anställda skräddarsyr vi lösningar enligt samma principer som till privatbetalande. Vi kan KBT och mycket mer. Formulera era problem så ger vi er en lösning.


Behöver ert företag bli bättre på att hantera stress?

För organisationer och företag erbjuder vi en evidensbaserad stresshanteringsutbildning som syftar till konkreta beteendeförändringar. Medarbetarna får arbeta med värderingar, hur de kan hantera hinder och agera på ett sätt som ger resultat. Programmet heter ACT på arbetet, har utvärderats internationellt och i olika verksamhetskontexter. Utbildningen ges som workshops vid 3-4 tillfällen á tre timmar.

Prislista privat

Vi har valt en prismodell anpassad efter våra effektiva metoder. Ett samtal är 45 minuter och administrationen 15 minuter.

* Leg psykolog - 1100kr per besök första 10 samtalen därefter 950kr per besök. Tidigare kända patienter 950kr. 

* Leg. psykolog, dokumenterad utbildning i MCT 1300kr per besök de första 10 tillfällena därefter 1100kr. Tidigare kända patienter 1100kr.

* Bedömningssamtal före behandling / 2nd opinion / Avancerad diagnostisk bedömning - 1600kr för 60 minuters samtal och 30 minuter administration. 

Prislista företag

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som anpassas efter uppdrag. 

För enskild behandling eller för enskild medarbetare tar vi 1300-1500kr exkl. moms per besök. 45 minuter samtal och 15 minuter administration.

Kontakta verksamhetschefen för mer information, christianfahlen@sundpsykologi.se.

Kontakta oss för rådgivning

Söker du privat eller som företagskund får du i regel rådgivning och besked samma dag. Tveka inte att ställa dina frågor direkt till oss.

Kontakt

Träffa våra psykologer i Malmö och Lund

Om oss

På Sund Psykologi får du alltid träffa en legitimerad Psykolog. Vi är experter på behandling av psykisk ohälsa. Mottagningarna finns i Malmö och Lund