Om Företaget

Sund Psykologi vänder sig till dig med psykisk ohälsa och samverkanspartners i offentlig och privat sektor. Det skall vara lätt att kontakta oss och du kan räkna med ett gott bemötande och att vi svarar på dina frågor direkt. Hos Sund Psykologi får du träffa en av våra 10 legitimerade psykologer som är experter på behandling av psykisk ohälsa. 

Våra mottagningar är centralt belägna i Malmö och Lund. På mottagningen i Malmö finner ni vår administration där Anders besvarar era frågor och gör allt för att verksamheten skall flyta på. Det är ett prioriterat mål att psykologerna skall fokusera på patienter istället för icke-nödvändig administration. För detta krävs god organisation och moderna tekniska system.

Sund psykologi är medlem i vårdföretagarna och medarbetarna är anslutna till kollektivavtal. Genom vårt egenutvecklade ledningssystem kvalitetssäkras verksamheten. Vi utför kontinuerligt risk-, klagomåls- och avvikelseanalyser samt regelbunden egenkontroll. Årligen upprättas en patientsäkerhetsberättelse. Bolaget ägs av Sund Holding AB, för mer information Sund Psykologi i Malmö AB se länk till allabolag.

Psykologerna på Sund Psykologi kännetecknas av en hög grad av professionalism genom att de tar hjälp av varandra när det behövs och kontinuerligt utvecklar sin kompetens. Sund Psykologi har en handledningsplan som leds av skickliga handledare och som naturligtivs fokuserar på de främsta metoderna inom psykoterapi. Är du leg. psykolog med grundutbildning i KBT och tycker Sund låter som en intressant arbetsplats - tveka inte att lämna in en spontanansökan.

Under 2020 fortsatte vår verksamhet att växa och har samtidigt blivit en säkrare och effektivare mottagning. Vi tar årligen emot ca 10 000 st besök. Ett viktigt bidrag 2020 var att vi utvärderat väntetiderna i vården, för att faktiskt veta hur länga patienter får vänta på att få träffa psykolog i vårdval psykoterapi och vad vi kan göra för att minska väntetider och risker. Kontakta verksamhetschefen om du vill veta mer.

Våra patienter och samverkanspartners kan förvänta sig att Sund gör allt vi kan för att utveckla vården för ännu bättre resultat 2021. Bland annat är vår ambition att mäta vårdresultat för alla som går i behandling hos oss.

/ Christian Fahlén, leg. psykolog, verksamhetschef och ägare

E-post: christianfahlen@sundpsykologi.seKontakt

Träffa våra psykologer i Malmö och Lund

Om oss

På Sund Psykologi får du alltid träffa en legitimerad Psykolog. Sund Psykologi vänder sig till dig med psykisk ohälsa och samverkanspartners i offentlig och privat sektor. Mottagningarna finns i Malmö och Lund.