Om Företaget

Sund Psykologi vänder sig till dig med psykisk ohälsa. Det skall vara lätt att kontakta oss och du kan räkna med ett gott bemötande och att vi svarar på dina frågor direkt. Hos Sund Psykologi får du alltid träffa en legitimerad psykolog som är expert på behandling av psykisk ohälsa. 

Våra mottagningar är centralt belägna i Malmö, Lund och Kristianstad. På mottagningen i Malmö finner ni vår administration där Anders tar emot era samtal, besvarar era frågor och gör allt för att verksamheten skall flyta på.

Under 2019 har mottagningarna vuxit både till storlek och antalet medarbetare. Vi är idag totalt 10 psykologer, våra vårdsystem har utvecklats för att få bättre tillgänglighet och kvalitet samt underlätta administrationen. Det är ett prioriterat mål att psykologerna skall fokusera på patienter istället för icke-nödvändig administration.

Psykologerna på Sund Psykologi kännetecknas av en hög grad av professionalism genom att de tar hjälp av varandra när det behövs och kontinuerligt utvecklar sin kompetens. Sund Psykologi har en handledningsplan som leds av skickliga handledare och som naturligtivs fokuserar på de främsta metoderna inom psykoterapi.

2020 fortsätter i samma spår för att ge en riktigt bra vård. Våra patienter kan numera logga in med Bank-ID för att själva se sina kommande tider, avboka tider, skriva säkra meddelanden till psykologerna och fylla i formulär elektroniskt. På så vis är vi en säkrare och effektivare mottagning. Ni kan förvänta er att vi gör allt vi kan för att utveckla vården för ännu bättre resultat framöver. Bland annat kommer vi undersöka hur väl vårdgarantin fungerar för de som sökt sig till oss.

/ Christian Fahlén, leg. psykolog och verksamhetschef

E-post: christianfahlen@sundpsykologi.seKontakt

Träffa vår psykolog i Malmö, Lund eller Kristianstad.

Om oss

På Sund Psykologi får du alltid träffa en legitimerad Psykolog. Vi är experter på behandling av psykisk ohälsa. Mottagningen finns i Malmö och vi kommer under 2018 att öppna i Lund och Kristianstad.