Om Företaget

Sund Psykologi vänder sig till dig med psykisk ohälsa och samverkanspartners i offentlig och privat sektor. Det skall vara lätt att kontakta oss och du kan räkna med ett gott bemötande och att vi svarar på dina frågor direkt. Hos Sund Psykologi får du träffa en av våra 15 legitimerade psykologer som är experter på behandling av psykisk ohälsa. 

Våra mottagningar är centralt belägna i Malmö och Lund. På mottagningarna i Malmö finner ni vår administration där Anders och Maja besvarar era frågor och gör allt för att verksamheten skall flyta på. Det är ett prioriterat mål att psykologerna skall fokusera på patienter istället för icke-nödvändig administration. För detta krävs god organisation och moderna tekniska system.

Sund psykologi är medlem i vårdföretagarna och medarbetarna är anslutna till kollektivavtal. Genom vårt egenutvecklade ledningssystem kvalitetssäkras verksamheten. Vi utför kontinuerligt risk-, klagomåls- och avvikelseanalyser samt regelbunden egenkontroll. Årligen upprättas en patientsäkerhetsberättelse. Bolaget ägs av Sund Holding AB, för mer information Sund Psykologi i Malmö AB se länk till allabolag.

Psykologerna på Sund Psykologi kännetecknas av en hög grad av professionalism genom att de tar hjälp av varandra när det behövs och kontinuerligt utvecklar sin kompetens. Sund Psykologi har en handledningsplan som leds av skickliga handledare och som naturligtivs fokuserar på de främsta metoderna inom psykoterapi. Är du leg. psykolog med grundutbildning i KBT och tycker Sund låter som en intressant arbetsplats - tveka inte att lämna in en spontanansökan.

Under 2022 fortsatte vår verksamhet att växa med ytterligare en mottagning i Malmö. Samtidigt har vi fortsatt arbetet mot att arbeta säkrare och effektivare. Vi tar årligen emot ca 12 000 besök och har därmed ett ansvar för att utveckla vårdens processer. Ett viktigt bidrag 2022 var att vi infört progressionmätning av patientens mående vilket innebär att de faktiska resultaten i behandling styr behandlingsarbetet. Rätt självklart egentligen och rekommenderas av forskningen men ovanligt i praktiken att det sker på ett systematiskt vis. Kontakta verksamhetschefen om du vill veta mer.

Våra patienter och samverkanspartners kan förvänta sig att Sund gör allt vi kan för att utveckla vården för ännu bättre resultat 2023. Bland annat erbjuds alla patienter delta i en extern utvärdering som utförs i samarbete med det forskningsbaserade företaget Ablemind.

/ Christian Fahlén, leg. psykolog, verksamhetschef och ägare

E-post: christianfahlen@sundpsykologi.seKontakt

Träffa våra psykologer i Malmö och Lund

Om oss

På Sund Psykologi får du alltid träffa en legitimerad Psykolog. Sund Psykologi vänder sig till dig med psykisk ohälsa och samverkanspartners i offentlig och privat sektor. Mottagningarna finns i Malmö och Lund.